دوره حرفه ای زبان برنامه نویسی C

آموزش توسعه نرم افزار در لینوکس با زبان C

Developing Applications for Linux Course

نام دوره آموزشی: برنامه نویسی C (دوره توسعه نرم افزار با زبان C در لینوکس)

Logo For C Programming 

معرفی دوره آموزشیدوره برنامه نویسی پیشرفته در محیط لینوکس به دانشجویان آموزش می دهد که چطور تحت لینوکس برنامه های مختلف را پیاده سازی کرده و همچنین از منابع سیستم به نحو کارآمد استفاده کنند. در این دوره زبان برنامه نویسی C بطور کامل آموزش داده خواهد شد. زبان C در حقیقت برای تهیه برنامه های بعضا کوچک و سریع طراحی شده است. این زبان در زمره‌ی زبان های سطح پایین قرار می‌گیرد به این معنی که کدهای تولید شده توسط این زبان به زبانی که سخت افزار میفهمد نزدیک استC . زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که سرعت بالا و استفاده از فضای کم از اهمیت ویژه ای برای برنامه نویس برخوردارند. بسیاری از سیستم عامل ها نظیر لینوکس به زبان C نوشته شده اند همچنین بسیاری از زبان های برنامه نویسی مدرن نیز خود به زبان C نوشته شده اند. برنامه هایی که اصولا به زبان C در محیط لینوکس نوشته می‌شوند بازه گسترده ای را شامل می‌شوند که از این میان می‌توان به تهیه انواع Device Driver ها اشاره کرد. همچنین زبان C  کاربرد گسترده ای در محیط های Embedded دارد.

 

محتوای آموزشی: آموزش زبان C و برنامه نویسی تحت لینوکس به همراه مثال ها و پروژهای عملی و سورس کد

 

مخاطبین دوره برنامه نویسی C: علاقمندان به توسعه نرم افزار با C

 

سطح دوره آموزشی: مقدماتی تا پیشرفته

 

مدت زمان آموزش: ۴۰ ساعت

 

نحوه برگزاری: بصورت آنلاین و حضوری

 

پیش نیاز آموزش:  آشنایی با مفاهیم ابتدایی شبکه و سیستم عامل

 

دوره رایگان برنامه نویسی C: برای اطمینان از کیفیت دوره برنامه نویسی C جلسه اول دوره را رایگان ثبت نام کنید.

 

زمانبندی و هزینه آموزش:  برای اطلاع از هزینه لطفا به تقویم آموزشی مراجعه نمایید.

 

معتبرترین مدرک آموزشی: در پایان هر دوره مدرک معتبر اعطا خواهد شد که نمونه آن را می توانید در لینک"معتبر‌ترین مدرک IOT" مشاهده کنید.

Part one - Essential C programming

 

Introduction

C Fundamentals

Formatted I/O

Expression & Statement

Loops

Basic Types

Arrays

Functions

  • Programming Process
  • Setting Up
  • Specification
  • Code Design
  • Prototype
  • Makefile
  • Testing
  • Debugging
  • Maintenance
  • Revisions
  • Electronic Archaeology
  • Marking Up the Program
  • Using the Debugger
  • Text Editor as a Browser
  • Add Comments

Pointers

Strings

The Preprocessor

 

Part Two – Advance C Programming

Writing Large Program

Advance uses of pointers

Declarations

Structure

Union

Enumeration

Program Design

Low-Level Programming

The Standard C library

  • Input/output
  • Numbers and Characters
  • Error Handling
  • C99

Part Three – Linux Programming

Memory Management and Allocation

File I/O

Time

Processes

Pipes and Fifo's

Signals

POSIX Threads

Writing Secure Privileged Program

Inter Process Communication

Mutex

Networking and Sockets

Sockets – Fundamentals of TCP/IP networks

Part Four – Secure C Programming

Introduction

Secure working with strings

Secure pointers

Dynamic memory management

Integer Security

Formatted Output

Concurrency

File I/O

Recommended Practice

  • The security development life-cycle
  • Design
  • Implementation
  • Verification

 درباره زبان برنامه نویسی C بیشتر بدانیم:

گفته می شود که زبان برنامه نویسی C به نوعی زبان برنامه نویسی مادر است. می توان گفت C پایه ای برای تمام زبان های برنامه نویسی است. اگر C را بدانید و آن را خوب فرا گرفته باشید، می توانید به راحتی سایر زبان های برنامه نویسی را که از مفاهیم C وام گرفته اند، را خوب درک نمایید.

 

2021 12 20 11 36 43

 

C یک زبان برنامه نویسی است که در ابتدا توسط دنیس ریچی و آقای تامسون به عنوان یک زبان برنامه نویسی برای نوشتن سیستم عامل توسعه یافت. ویژگی های اصلی زبان C شامل دسترسی سطح پایین به حافظه و مجموعه کلمات کلیدی است. این ویژگی ها زبان C را برای برنامه نویسی سیستم مانند توسعه سیستم عامل یا کامپایلر مناسب می کند.

بسیاری از زبان های بعدی، ویژگی ها و سینتکس خود را به طور مستقیم یا غیرمستقیم از زبان C به ارث بردند. مثلا سینتکس جاوا،PHP ، جاوا اسکریپت و بسیاری از زبان های دیگر عمدتاً بر اساس زبان C طراحی شده اند. به عبارت دیگر تمام زبان های امروزی فرزند C به حساب می آیند و از همان ساختار استفاده می کنند.

C و ++C قدیمی ترین و مدرن ترین زبان های برنامه نویسی هستند که امروزه از آنها استفاده می کنیم. زمانی که زبان fortran ظهور کرد، یک سری از زبان های برنامه نویسی از fortran بوجود آمدند مانند پاسکال، پرل و ...

به مرور زمان این زبان ها کنار رفتند ولی زبانی که باقی ماند و همچنان پایه بقیه زبان ها بود، زبان C بود. یونیکس خود توسط زبان C نوشته شد و در ادامه سیستم عامل های BSD و لینوکس از آن مشتق شدند. پس یکی از اساسی ترین زبان برنامه نویسی که داریم و هنوز هم بسیار پرکاربرد است، زبان C است.

 

استفاده از این زبان در چه جایی پیشنهاد نمی شود؟

با زبان C همه چیز می شود نوشت اما در بعضی از کارها توجیهی برای استفاده از آن نیست. اگر می خواهید یک سایت برای سازمانی طراحی کنید، می توانید آن را با C بنویسید اما هزینه سازمان چه از لحاظ زمان چه از لحاظ هزینه مالی بسیار بالا خواهد بود. چون در C همه چیز در سطح پایه است و باید در این پروژه خاص از زبان های سطح بالاتری استفاده کنیم.

از طرفی چون زبان های سطح بالا مثل پایتون، جاوا و ... مدیریت حافظه را خودشان انجام می دهند احتمال خطرهای امنیتی که ممکن است وجود داشته باشد، کم تر است ولی در زبان C این مدیریت حافظه کاملا در دستان برنامه نویس است، بنابراین برنامه نویس باید کاملا در کارش خبره باشد تا بتواند جلوی باگ های احتمالی را بگیرد.

 

سطح زبان C :

اصولا زبان های برنامه نویسی به سه سطح High Level ، Middle Level ، Low Level  تقسیم می شوند.

دسته اول زبان های Low Level هستند. این زبان ها که عموما زبان های اسمبلی در این دسته قرار می گیرند، به زبان سخت افزار خیلی نزدیک هستند. اصولا زبانی که به سطح ماشین نزدیک تر باشد، performance و سرعت بهتری دارد. کار کردن با این زبان ها توسط انسان سخت تر از زبان های دیگر است چون به زبان ماشین نزدیک تر است و توسط ماشین خوانده می شود.

دسته دوم زبان های middle level می باشد. زبان C و ++C در این دسته قرار می گیرند. این بدین معناست که تا حدی امکانات سطح بالا و تا حدی هم امکانات زبان های سطح پایین را دارد. کار کردن با این زبان ها به مراتب راحت تر از زبان های سطح پایین است، همین طور از لحاظ سرعت هم می توان گفت سرعت قابل قبولی دارند.

دسته سوم زبان های سطح بالاست. این دسته از زبان ها، از زبان ماشین دور است. زبان های سطح بالا مستقیما به کد ماشین تبدیل نمی شوند. مزیتی که این دسته از زبان ها دارند این است که به زبان انسان نزدیک تر است و کدهای آن قابل فهم تر است. زبان هایی مثل پایتون در این دسته قرار می گیرند.

زبان های سطح بالا performance کمتری نسبت به دیگران دارند چون از زبان ماشین دورتر است. یعنی برنامه هایی که در سطح پایین یا حتی میانی نوشته می شود، برنامه های بهینه تری هستند.

پس این موضوع خیلی مهم می شود و در جاهای حساس که بحث performance و سرعت برای ما اهمیت دارد، قطعا C و ++C انتخاب ما می باشند.

 

مخاطب زبان C :

زبان C به دلیل اینکه خیلی دست برنامه نویس را باز می گذارد و ارتباط تنگاتنگی را با سخت افزار دارد مخصوصا برای کسانی که در حوزه سخت افزار یا نوشتن درایور ها یا توسعه کرنل فعالیت می کنند زبان C یکی از بهترین گزینه هاست. همچنین اگر برایمان بحث کارایی یا performance مهم باشد، زبان C یکی از جدی ترین راه حل هاست چون این زبان به زبان سخت افزار نزدیک است و تبدیل شدن کدها به زبان ماشین بسیار سریع تر از زبان های امروزی مثل پایتون و #C و ...  است.

از طرفی اگر در این حوزه برنامه خیلی پیچیده ای داشته باشیم که نمی خواهیم زیاد تعامل با سخت افزار بر عهده ما باشد سراغ زبان ++C می رویم. ++C تقریبا همان performance زبان C را دارد ولی این امکان را به ما می دهد که برنامه های پیچیده تری را بنویسیم. این دو زبان جزئی از زبان های پایه ای هستند که خیلی از اپلیکیشن های پایه سیستم عامل با آن ها ساخته می شوند. مثلا برنامه grep در لینوکس با زبان C نوشته شده است.

اصولا اپلیکیشن هایی که به سطح سیستم عامل و سخت افزار خیلی نزدیک هستند ( مثل درایورها ) با C نوشته می شوند. برای مثال کرنل با C نوشته شده است، پس اگر بخواهید آن را توسعه دهید یا درایوری طراحی کنید، بهتر است که با این زبان بنویسید.

پس هرجایی که بخواهیم کار سخت افزاری انجام دهیم C را انتخاب می کنیم ولی جاهایی که بخواهیم یک پروژه پیچیده بنویسیم که performance هم برای ما مسئله مهمی باشد، از++C استفاده می کنیم.

 

زبان ++C :

زبان ++C توسط آقای استراس‌تروپ توسعه داده شد و هدف اصلی آن این بود که محدودیت زبان C در خصوص یک سری موارد مثل شی گرایی را مرتفع کند. ++C  از لحاظ syntax خیلی به زبان C نزدیک است، به طوری که اگر کسی ++C یاد بگیرد زبان C را نیز می شناسد و توانایی این را خواهد داشت که با آن زبان نیز کد بزند. به تعبیری ++C همان زبان C است که قابلیت هایی از جمله شی گرایی به آن اضافه شده است.

زبان C یک سری Data Type های استاتیک داشت مثلا enum، pointer،integer ، float  و ... اما نمی توانستیم Data Type جدیدی تعریف کنیم. در ++C این اجازه به ما داده می شد که این کار را انجام دهیم. نتیجه این می شود که C شی گرا نیست ولی ++C شی گرا است.

از طرفی در ++C فریمورک های مختلفی داریم که به ما اجازه می دهند بر اساس چهارچوب مشخصی کد بزنیم و ماژول ها و توابع پیشرفته ای را در اختیار ما قرار می دهد که کار ما را راحت تر می کند.

 

کامپایلرهای زبان C :

برای زبان C کامپایلرهای بسیار متعدد و زیادی وجود دارد که بعضی از آنها منقرض شده اند. چهار تا از معروف ترین کامپایلرهایی که وجود دارد شامل visual studio و xcode و gcc و clang می باشند. از بین این ها کامپایلر gcc در دنیای متن باز و اوپن سورس خیلی سازگاری دارد و بیشتر از آن استفاده می کنیم. xcode کامپایلری است که بیشتر بر روی ماشین های مک اجرا می کنیم.

تنوع کامپایلرها زیاد است، اما چهار تا کامپایلری که نام برده شد از معروف ترین کامپایلرها و عمومی ترین ها هستند. ممکن است در جاهای خاصی هم تصمیم بگیریم از کامپایلر به خصوصی استفاده نماییم. برای مثال شرکت intel که CPU می سازد، کامپایلر مخصوصی دارد. طبیعتا وقتی داریم از این معماری استفاده می کنیم،  این کامپایلر خیلی performance بهتری نسبت به بقیه دارد چون برای این معماری طراحی شده است.

کار اصلی یک کامپایلر به صورت کلی این است که کد شما را به یک زبان سطح پایین ترجمه می نماید. انتخاب کامپایلر خیلی مهم است چون یکی از کارهایی که یک کامپایلر انجام می دهد بهینه سازی کد است. همینطور اگر لازم باشد کد شما را تغییر هم می دهد ولی شیوه پیاده سازی این بهینه سازی در کامپایلرهای مختلف متفاوت است.

 

چرا به عنوان یک برنامه نویس لازم است C را بیاموزیم؟

همانطور که قبلا هم گفتیم، C یک زبان پایه برای بسیاری از زبان های برنامه نویسی است. بنابراین یادگیری C به عنوان زبان اصلی نقش مهمی در هنگام مطالعه سایر زبان های برنامه نویسی خواهد داشت. مفاهیم مشابهی مانند date type ها، اپراتورها و عملگرها، دستورات کنترلی و بسیاری موارد دیگر در زبان های دیگر وجود دارد. "C" را می توان به طور گسترده در برنامه های مختلف استفاده کرد. این زبان نسبت به زبان ماشین ساده است و اجرای سریع تری را نسبت به زبان های سطح بالا تر می دهد. در بازار فعلی مشاغل زیادی برای توسعه دهنده "C" موجود است.

"C" یک زبان برنامه نویسی ساخت یافته است که در آن برنامه می تواند به ماژول های مختلف تقسیم شود. هر ماژول را می توان به طور جداگانه نوشت و با هم یک برنامه واحد "C" را تشکیل داد. این ساختار فرآیندهای تست، نگهداری و اشکال زدایی را آسان می کند.

"C" شامل 32 کلمه کلیدی و مجموعه ای از توابع داخلی قدرتمند است که برنامه نویسی را بسیار کارآمد می کند.

این زبان سازگاری بسیاری با فضاهای مختلف و معماری های متفاوت دارد. برنامه های نوشته شده به زبان C می توانند روی ماشین های دیگر هم اجرا شوند. اگر بخواهیم از این کد در رایانه دیگری استفاده کنیم یا آن را اجرا کنیم، این ویژگی ضروری است. این موضوع یکی از دغدغه های مهمی است که زبان C آن را حل می نماید.

 

زبان C چگونه کار می کند ؟

همان طور که پیش تر توضیح داده شد کامپایلر ابزار ویژه ای است که برنامه را کامپایل می کند و آن را به فایلی که قابل خواندن توسط ماشین است تبدیل می کند. پس از فرآیند کامپایل، linker فایل های ساخته شده در فرآیند کامپایل ترکیب می کند و یک فایل اجرایی واحد برای اجرای برنامه ایجاد می کند.

C 2

 

کاربرد های زبان C:

  • زبان C به طور گسترده در سیستم های Embedded استفاده می شود.
  • برای توسعه برنامه های کاربردی سیستم و سیستم عامل ها استفاده می شود.
  • به طور گسترده ای برای توسعه برنامه های دسکتاپ استفاده می شود.
  • اکثر برنامه های Adobe با استفاده از زبان برنامه نویسی C توسعه یافته اند.
  • برای توسعه خود مرورگرها و برنامه های اکستنشن آنها استفاده می شود. کرومیوم گوگل با استفاده از زبان برنامه نویسی C ساخته شده است.
  • برای توسعه پایگاه های داده استفاده می شود. MySQL محبوب ترین نرم افزار پایگاه داده است که با استفاده از C ساخته شده است.
  • در توسعه یک سیستم عامل استفاده می شود. سیستم عامل هایی مانند ویندوز و یونیکس با استفاده از زبان C توسعه یافته اند. همین طور از آن برای توسعه برنامه های دسکتاپ و همچنین سیستم عامل تلفن همراه استفاده می شود.
  • برای تولید کامپایلرها استفاده می شود.
  • به طور گسترده در برنامه های کاربردی IOT استفاده می شود.

و...

علیرغم اختراع زبان های برنامه نویسی جدید، زبان برنامه نویسی C همچنان قوت خود را حفظ کرده است و به طور مداوم به عنوان 10 زبان برنامه نویسی برتر توسط توسعه دهندگان لیست می شود. پس اگر در این حوزه فعالیت دارید، برنامه نویسی C را یاد بگیرید و انطباق پذیری آن را به رزومه خود اضافه کنید.   

سوالات رایج به نحوه شرکت در دوره ها:

 

چه کسانی نیاز دارند این دوره را بگذرانند؟

این دوره مخصوص کسانی است که می خواهند وارد بازار کار توسعه نرم افزار شوند و در حوزه هایی چون توسعه برنامه های کاربردی، برنامه های دسکتاپ، سیستم عامل، درایور نویسی و خیلی از موارد دیگر وارد شوند.

 

برای شرکت در این دوره چه پیش نیازهایی باید داشته باشیم؟

آشنایی اولیه با مفاهیم برنامه نویسی پیش نیاز شرکت در دوره می باشد.

 

با گذراندن این دوره در چه حوزه هایی می توانم وارد شوم؟

شما با آموزش زبان برنامه نویسی C می توانید به عنوان توسعه دهنده نرم افزار نقش آفرینی نمایید و درباره حوزه هایی که می توان با C به ارائه سرویس پرداخت، همین کلام بس که جهان بر روی دستگاه های C-powered اجرا می شود. ما هر روز از این وسایل استفاده می کنیم چه متوجه باشیم چه نباشیم. C گذشته، حال و تا آنجایی که می بینیم هنوز آینده برای بسیاری از حوزه های نرم افزار است.

 

دوره های خانه لینوکس حضوری هست یا آنلاین؟

دوره های خانه لینوکس هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری برگزار می گردند که از هنگام شیوع بیماری کرونا اکثر دوره ها بصورت آنلاین و با کیفیت عالی برگزار می گردند. نحوه برگزاری هر دوره قبل از شروع دوره، در وبسایت مجموعه اعلام می گردد.

 

آیا امکان شرکت در دوره ها از خارج از ایران امکان پذیر هست؟

بله، امکان شرکت از هرجای دنیا در دوره های آنلاین خانه لینوکس وجود دارد.

 

سامانه آموزش آنلاین مجموعه چیست؟

سامانه آموزش آنلاین خانه لینوکس نرم افزارهای توسعه داده شده مبتنی بر پروژه متن باز bigbluebutton  Moodle +می باشد که بر روی بستر امن و قدرتمند لینوکس میزبانی شده است و هر امکانی که در سامانه های آموزش آنلاین رایج وجود دارد را در بالاترین کیفیت ارائه می دهد و همچنین یه انقلابی را از لحاظ کیفیت و قدرت استفاده از امکانات، در صنعت آموزش آنلاین بوجود آورده است.

 

آیا کیفیت دوره های آنلاین به اندازه دوره های حضوری هست؟

بی شک می توان گفت با توجه به سامانه نرم افزاری مورد استفاده در دوره های آنلاین آنیسا و میزبانی بر روی بستر لینوکس و پشتیبانی قدرتمند و وجود امکاناتی چون مشاهده ویدیوهای کلاس بعد از تشکیل کلاس و وجود همه نوع امکانات ارتباطی در بالاترین کیفیت، دوره های آنلاین کیفیتی کم از دوره های حضوری نداشته و معمولا با شرکت در دوره های آنلاین آنیسا، دشمنان دوره های آنلاین به طرفداران پروپاقرص این نوع از دوره های آموزشی تبدیل شده اند.

 

دوره ها به چه زبانی برگزار می گردند؟

دوره ها بصورت پیش فرض به زبان فارسی برگزار می گردند و درصورت نیاز می توان برخی دوره ها را بصورت خصوصی یا سازمانی به زبان انگلیسی برگزار کرد.

 

آیا می توانم همزمان در دو یا چند دوره آموزشی شرکت نماییم؟

در صورتی که یکی از این دوره ها آنلاین باشد، بله می توان. البته در صورت شرکت در دوره بصورت آفلاین، کسب مدرک به شرط قبولی در آزمون پایان دوره می باشد.

 

آیا امکان پرسش و پاسخ در کلاس آنلاین وجود دارد؟

بله شما در طول کلاس می توانید به صورت صوتی و یا تصویری، یا بصورت چت و حتی با به اشتراک گذاری تصویر صفحه کامپیوترتان در سامانهLMS ، به راحتی سوالات خود را بپرسید و استاد محترم مشکلات شما را در طول دوره به بهترین نحو حل می نماید.

 

آیا مدرس دوره تجربه عملیاتی مناسبی در حوزه مربوطه دارد؟

بله، مدرسان مجموعه آنیسا متخصصین و مدرسین برتر و مرجع حوزه تخصصی که آموزش می دهند با تجربه بالا در محیط ها کاری و عملیاتی هستند و غیر از دانش، بینش و تجربه را بصورت کاملا عملیاتی به دانشجویان منتقل می نمایند. قابل ذکر است که دوره های خانه لینوکس در بالاترین سطح علمی و عملی در دنیا ارائه می گردد.

 

آیا می توانیم قبل از شرکت در دوره تعیین سطح و مشاوره داشته باشیم؟

بله شما می توانید با تماس با مجموعه و مشاوره کاملا صادقانه و رایگان به منظور جلوگیری از طوفان مغزی در انتخاب مسیر، مشاوره و تعیین سطح شوید.

 

امکان شرکت در کلاس ها بصورت آفلاین وجود دارد؟

شما باید دوره های مجازی (آنلاین) را ثبت نام نمایید، اما می توانید با توجه به وجود مشغله کاری، یا اختلاف ساعت محل زندگی تان، دوره را در طول زمان برگزاری بصورت آفلاین ملاحظه بفرمایید. البته در صورت شرکت در دوره بصورت آفلاین، کسب مدرک منوط به قبولی در آزمون پایان دوره است.

 

ساعت برگزاری دوره ها به چه صورت است؟

معمولا زمان برگزاری دوره های در طول هفته، در بعد از ظهر ها و دوره های آخر هفته صبح ها و یا بعد از ظهر ها می باشند. لطفا برای اطلاع دقیق از ساعت برگزاری هر دوره به تقویم آموزشی مراجعه فرمایید.

 

آیا تعداد ساعت دوره های حضوری و آنلاین با یکدیگر متفاوت است؟

خیر، کاملا یکسان است.

 

سوالات رایج آزمون ها و مدارک:

 

آیا پس از دوره مدرک معتبر دریافت می کنم یا باید در آزمون های بین المللی شرکت کنم؟

پس از شرکت در هر دوره، در صورت اجرای تمرینات دوره و قبولی در آزمون های دوره، مدرک فناوران آنیسا - خانه لینوکس برای شما صادر می گردد که به دلیل سطح دانش کسب شده توسط دانشجویان، در اکثر شرکت های بزرگ دنیا از اعتبار بالایی برخوردار است.

در حوزه لینوکس، در صورت نیاز، دانشجویان می توانند جداگانه در آزمون های بین المللی موسسه LPI شرکت نمایند و پس از قبولی مدرک موسسه LPI را اخذ نمایند.

 

آیا مدرک خانه لینوکس قابل ترجمه هست؟

مدرک خانه لینوکس به زبان انگلیسی صادر می گردد و نیازی به ترجمه در هنگام پروسه مهاجرت یا همکاری با شرکت های خارجی نیست.

 

آیا می توانم بدون شرکت در دوره آموزشی در آزمون بین المللی شرکت کنم؟

بله، در صورت آمادگی برای شرکت در آزمون های بین المللی لینوکس، این امکان وجود دارد.

 

آزمون های بین المللی به چه زبانی برگزار می شوند؟

این آزمون ها در ایران به زبان انگلیسی برگزار می گردند.

 

چگونه داوطلبان میتوانند صحت مدارک خود را به کارفرمایان اثبات کنند؟

کارفرمایان می توانند جهت آگاهی از وضعیت گواهینامه شما، با ارائه شماره سریال مدرک موسسه در وبسایت موسسه، مدارک خانه لینوکس را استعلام نمایند.

 

آزمون پایان دوره به چه صورت است؟

این آزمون به صورت آنلاین در سامانه LMS مجموعه برگزار می گردد. اجرای تمارین کلاسی و تاییدیه مدرس جهت صدور مدرک نیاز است.

 

سوالات عمومی:

 

آیا من می توانم ویدیوی دوره را ضبط کنم؟

خیر، به منظور حفظ حق مالکیت معنوی موسسه (البته با لطف و حمایت دانش پژوهان محترم خانه لینوکس)، دوره های آنلاین توسط موسسه ضبط می گردند و تا دو ماه در دسترس کامل دانشجو برای تمرین و یادآوری در سامانه آموزش مجازی در دسترس هستند اما ضبط و انتشار ویدیوهای کلاس توسط دانشجو غیر قانونی است.

 

چه نیازمندی های سخت افزاری برای برگزاری این کلاس به صورت آنلاین نیاز هست؟

داشتن یک سیستم با حدود 30 گیگ هارد خالی و حداقل 8 گیگ مموری و حداقل cpu در سطح core i3 نیازمندی شرکت در این دوره هست. در دوره های حضوری مجموعه به هر دانشجو یک سیستم مجزا تخصیص داده می شود. دسترسی به اینترنت نیز برای کلاس های آنلاین، نیاز است.

 

آیا من پشتیبانی رو در طول دوره دارم؟

بله شما در طول دوره پشتیبانی مجموعه و مدرس را دارید.

 

آیا امکان پیشنهاد کار از سمت موسسه به دانشجویان وجود دارد؟

بله، بدین منظور موسسه همواره آگهی های شغلی سازمان های همکار را در شبکه های اجتماعی منتشر می کند و با کسب دانش و تخصص، دانشجویان توانسته اند در بهترین شرکت ها و سازمان های داخلی و خارجی جمله Dell، Cisco، MTN، Amazon و حتی NASA مشغول به کار شوند.

 

آیا کلاس را می توانم به صورت خصوصی و یا اختصاصی برای سازمان برگزار کنم؟

بله امکان شرکت بصورت دوره خصوصی یا سفارشی شده برای سازمانها وجود دارد.

 

آیا مسیر آموزشی مشخصی برای ادامه کسب تخصص وجود دارد؟

بله، حرفه ای ترین مسیر آموزش نتیجه سال ها تجربه و آموزش حرفه ای در صنعت و همچنین نتیجه اتاق فکر اساتید آنیسا بصورت یک Roadmap جامع در حوزه های مدیریت سیستم های لینوکس، توسعه نرم افزار، DevOps، IOT، Data Science، شبکه و DevNet و همچنین زیرساخت به دانشجویان ارائه می گردد.

 

تا چه مدت به دوره دسترسی دارم؟

در دوره های آنلاین، تا دو ماه پس از اتمام دوره، ویدیوهای دوره قابل بازدید در سامانه آموزش آنلاین است.

سوالات رایج ثبت نام و پرداخت:

 

آیا امکان پرداخت هزینه دوره بصورت اقساط وجود دارد؟

بله خوشبختانه، این امکان وجود دارد.

 

آیا تخفیفی برای شرکت در دوره ها وجود دارد؟

بله تخفیفات دائمی چون تخفیف گروهی، دوره های همزمان، تخفیف معرفی و تخفیفات مناسبتی وجود دارد.

 

گروه سنی مخاطب دوره ها چیست؟

مخاطب دوره های تخصصی آنیسا معمولا جوانان و بزرگسالان متخصص هستند اما دوره های مجزایی برای رده سنی نوجوانان و کودکان وجود دارد.

 

چگونه می توانم برای شرکت در دوره ثبت نام کنم؟

کافی است برای شروع در قسمت پیش ثبت نام، پیش ثبت نام را انجام داده و منتظر تماس همکاران ما باشید که در اسرع وقت و در ساعات اداری با شما تماس خواهند گرفت و شما را در ادامه پروسه ثبت نام همراهی می نمایند.

 

آیا رعایت پیش نیاز ها واجب است؟

بله، رعایت پیش نیاز های رسمی دوره بسیار مهم هستند، و عملا بدون رعایت آنها امکان بهره وری از دوره وجود ندارد.

 

من دانش آموزم آیا می توانم در دوره ها شرکت کنم؟

بله، با مشاوره و سنجش دانش شما در حوزه IT امکان شرکت در دوره مناسب سن و دانش شما وجود دارد.

 

دوره های پیشنهادی

EN / FA

فناوران آنیسا - خانه لینوکس ایران

تهران، میدان آرژانتین، خ وزرا، کوچه هشتم، یحیوی، پلاک ۴

 اطلاعات تماس:

  • 021-88716168
  • 021-88712172
  • 0910-8555111

info @ anisa.co.ir

© فناوران آنیسا - خانه لینوکس ایران | تمامی حقوق این سایت تحت مجوز GFDL برای فناوران آنیسا محفوظ است.
design by www.digitaldesign.ir